top of page

OVER ONS

Sara Oomen

Sara heeft een fascinatie voor wat de mens beweegt en een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Na 15 jaar in de rechtszaal als advocaat gooide ze het roer om. Haar intuïtieve talent en vermogen om mensen door helingsprocessen te begeleiden zet Sara nu in als professioneel geschoolde lichaamsgericht 

therapeut. Haar praktijk 'Voelkracht' bloeit.

De manier waarop Sara zich makkelijk met de ander verbindt en men zich door haar gezien voelt, maakt dat mensen zich makkelijk openen en kwetsbaar durven te zijn. Ze komt snel tot de kern. Inherent aan het lichaamswerk en vanwege haar open-mind, bestaan er voor Sara geen taboes. Hierdoor is het heerlijk, ontwapenend en soms confronterend om met Sara te werken. Sara nodigt mensen uit om te groeien.


Met Recht een Meester in Veerkracht & Verbinding.

Logo Meesters in Veerkracht en Verbinding.png

Sara en Tessel 

Gesprekken met elkaar over hun vak bleken een feest van herkenning. Sara en Tessel besloten hun kennis en werkwijzen te combineren tot een werkbaar model, met als doel om óók op de werkvloer lichaamsbewustzijn een grotere rol te laten spelen. Omdat het zo nodig is.

 

Zo zijn de Meesters in Veerkracht & Verbinding ontstaan. Met een knipoog naar hun “Meester”- titel en hun mastery in veerkrachtig door het leven bewegen en de liefde voor in verbinding zijn.

 

Het samenbrengen van kennis en kunde uit het lichaamswerk en de theaterwereld is uniek, origineel en krachtig.

 

Sara en Tessel zijn vriendinnen sinds de rechtenstudie, complementair in hun brede interesse en nieuwsgierigheid en zeer aan elkaar gewaagd.

_54A4570gr.jpg

Tessel Beek 

Tessel is een Amsterdamse duizendpoot. Ze is opgeleid als kleinkunstenaar en werkt als uitvoerend theatermaker en trainer. Als gedegen jurist is ze ook academisch opgeleid en snel van geest. Ze heeft in allerlei juridische functies gewerkt, maar altijd part time, om daarnaast in het theater te werken. 

Tessel werkt graag met mensen. Als theater en-spraakdocent, trainingsacteur en communicatietrainer. Mensen zijn graag bij Tessel. Ze verbindt zich makkelijk en combineert luchtigheid en humor met diepgang en intensiteit.

Grenzen voelen en bewaken is in deze grote variatie van bezigheden een uitdaging en een kunst die zij zich steeds meer eigen heeft gemaakt. 

Met Recht een Meester in Veerkracht & Verbinding.

bottom of page